И така, ето ме след поредната среща на хасковлии. Разтривам си студените ръце и се чудя как да започна. На вън вали лекичко снежец. Няма и спомен от усещането за физическата топлина на "Перла"-та, само душевна. Заведението беше полупълно, но за сметка на това, закъдено до нивото на пода. Масите бяха грижливо подредени и се надприказваха на техен си език, кога ли ще пристигнат гоститет от Nissan Club Хасково, и коя ли ще бъде удостоена с честта да ги приюти.
И този път не успяхме да минем границата от пет човека - Емо (emo xc), Кирил (kiril_73), Апостол (apo), Димитър (semka) и аз. Въпреки гостите у дома им, първите двама се измъкнаха и успяха да уважат срещата. Апостол пък, дори и не беше разбрал за нея, но след едно телефонно обаждане, цъфна по работни дрехи.
Събитието премина, основно под знака на рождения ден на Димитър - БРАВО на Емо, че се бе сетил за подарък. Макар и по телефона, за минута, с нас беше и Коки (kokySX) от пловдивската група - с Кирил имахме запитване дали Микрите имат дебитомер или не, а кой би знаел повече за Микра освен Коки.
Емо беше много щастлив, че най-накрая получи високотехнологичната апаратура за борба с гризачи и комари.
От гризачите и кръвопийците, логично темата се прехвърли на жени и сантиметри. Установихме, че гума с широчина 205 мм, не се различава много от гума с такава 195 мм, но този 1 сантиметър разлика би се усетил от повечето дами

(ужас, баш на празника им такива сексистки постове

).
Аз успях да обогатя, все още бедните ми технически познания и получих пълни разяснения за стъпковото моторче, алтернатора и за това как се чисти дебитомер на Primera, с клечки за уши

(последното благодарение на Кирил).
Отделихме време да поговорим и за срещата на Варвара. Към днешна дата сме поне три коли от Хасково.
Навън продължава да вали, аз още си разтривам студените ръце и май няма какво друго да добавя. Ако някой се сети нещо, да допълва. На изпроводяк, вместо бакшиш, оставихме две картички на клуба. Разотидохме се сгрети, усмихнати и окъдени...